duminică, 15 mai 2011

A DOUA SERIE DE ABSOLVENŢI AI CURSULUI DE INFIRMIERĂ

Sâmbătă , 07 mai 2011 – o noua grupă de beneficiari ai cursurilor de formare profesională in ocupatia de INFIRMIERĂ , curs demarat încă din 04 februarie 2011 in comuna Roeşti au susţinut examenul final.
Cei 28 de cu
rsanti au absolvit sâmbătă , examenul final care a inclus atât probe teoretice cât şi practice, cursul de formare profesională/specializare în ocupatia de Infirmieră. Cursantii au prezentat si studii de caz despre diversi beneficiari intalniti in Centrul de Asistenta Medico-Sociala Ladesti , centru in care au exersat in perioada cursului diverse aplicatii sub indrumarea formatorilor acestui curs si a domnului doctor Romulus Mateescu in calitate de monitor de aplicatii din partea Centrului .
Toţi cei 28 absolventi au fost înscrisi în ev
ideţele Birourilor de Servicii Integrate de Ocupare din Comunele Popeşti şi Nicolae Bălcescu (18 dintre ei cu domiciliul în comuna Roeşti , 4 în comuna Galicea, 3 în comuna Popesti, cate 1 în comunele Lăpusata, Stoileşti si Cernişoara) acestia fiind îndrumati către acest curs în urma sedinţelor de consiliere profesională şi orientare în carieră şi evaluare abilităţi şi competenţe profesionale.










În urma acestui examen cei 28 de absolventi au primit sâmbătă 14 mai 2011 certificatele de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor. La acest eveniment de inmanare a diplomelor au fost invitaţi formatorii cursului, echipa de management a proeictului şi oficialităţi ale Comunei Roeşti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu