miercuri, 24 noiembrie 2010

O noua serie de absolventi

Alti 28 de beneficiari ai proiectului Dezvoltare rurala durabila prin imbunatatirea calitatii resurselor umane au primit sambata trecuta, intr-un cadru festiv, diplomele de absolvire si certificatele de calificare in urma finalizarii cursului de calificare in meseria de lucrator in comert.
Cei 28 de absolventi au fost inscrisi in evidetele Birourilor Zonale de Servicii Integrate de Ocupare din Comunele Popesti si Nicolae Balcescu (11 dintre ei au domiciliul in comuna Popesti, 5 in comuna Sirineasa, 2 in comuna Cernisoara, 2 in comuna Vaideeni, 2 in comuna Otesani, 2 in comuna Nicolae Balcescu si 4 in comuna Danicei) si au fost indrumati catre acest curs in urma sedintelor de consiliere profesionala si orientare in cariera si evaluare abilitati si competente profesionale.
Examenul de absolvire - incluzind atat probe teoretice cat si practice - a avut loc in data de 23 octombrie 2010. Pe langa comisia de examinare au participat in calitate de observatori domnul primar al comunei Popesti - Alin Popescu , domnul viceprimar al comunei Danicei - Ion Popescu, domnul Proteasa Iulian si doamna Cecilia Vaduva – lectori in programul de calificare in emseria de lucrator in comert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu