marți, 23 noiembrie 2010

Toamna se numara... absolventii

Penultima activitate – din punct de vedere cronologic – a proiectului „Dezvoltare rurala durabila prin imbunatatirea calitatii resurselor umane” – respectiv organizarea unor cursuri de formare profesionala, a demarat inca din luna iulie astfel incat sfarsitul vacantei scolare pentru noi aduce primele „baluri ale absolventilor”.

Astfel 28 de doamne si domnisoare au absolvit sambata, 18 septembrie 2010 – printr-un examen care a inclus atat probe teoretice cat si practice, cursul de formare profesionala/specializare in meseria de infirmier. Toate cele 28 absolvente au fost inscrise in evidetele Biroului de Servicii Integrate de Ocupare din Comuna Nicolae Balcescu (24 dintre ele au domiciliul in comuna Nicolae Balcescu, 3 in comuna Galicea si una in comuna Milcoiu) si au fost indrumate catre acest curs in urma consiliere profesionala si orientare in cariera si evaluare abilitati si competente profesionale.

In urma acestui examen cele 28 de absolvente vor primi certificate de calificare/specializare recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor. Acestea vor fi inmanate la inceputul lunii octombrie, intr-un cadru festiv, la eveniment fiind invitati formatorii cursului, echipa de management a proiectului si oficialitati ale Comunei Nicolae Balcescu – primar, viceprimar, consilieri locali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu